Overslaan en naar de inhoud gaan
Zuivel
vers van eigen koeien

Eerlijke, heerlijke boerenzuivel

Ongeveer de helft van onze melk verzuivelen we zelf tot heerlijke producten. De andere helft gaat naar FrieslandCampina. We maken heerlijke ambachtelijke producten die we niet alleen in onze eigen winkel en in andere Landwinkels verkopen, maar die ook te vinden zijn bij onder andere winkels en horeca in de wijde omgeving van Arnhem.

Ongeveer 33 jaar geleden is Janet begonnen met het maken van yoghurt en hangop van de eigen melk. Al snel ontstond er een kleine boerderijwinkel op het erf en werd het assortiment uitgebreid.

Nu maken we ongeveer 500.000 liter melk, karnemelk, yoghurt, vruchtenyoghurt, vla en hangop per jaar! We zijn trots dat we aan een groot aantal bedrijven mogen leveren in en rond om Arnhem.

Vele jaren hebben we de zuivel met de hand gemaakt, maar ook wij gaan met de tijd mee. We produceren onder strenge hygiëne eisen en kijken voortdurend kritisch naar ons proces. Het blijft gelukkig wel ambachtelijk werk, dus er kan af en toe eens een klontje in uw yoghurt of vla zitten.

Sinds 2015 heeft onze zuivel het keurmerk Erkend Veluws Streekproduct.