Overslaan en naar de inhoud gaan
Ontdek
onze pareltjes

Lekkers van dichtbij, dat proef je meteen

In onze landwinkel vindt u zuivelproducten die op ambachtelijke wijze op onze boerderij worden gemaakt. We zijn specialist in boerendelicatessen! Onze koeien worden hier gemolken, onze producten worden hier handmatig gemaakt. Hangop hangt bij ons nog écht uit in zakken, het fruit voor de vruchtenyoghurt kiezen we zelf uit. Karnemelk wordt op traditionele wijze van volle melk gemaakt, zacht van smaak, dat proef je meteen. Zijn we ouderwets? Welnee, we zijn gewoon niet vergeten wat écht lekker is!

Boerenzuivel

De verse melk die onze 150 melkkoeien dagelijks leveren wordt op onze boerderij zelf verwerkt tot een smakelijk assortiment dagverse boerenzuivel.

Geniet elk moment van de dag

In onze Landwinkel bieden we tevens een rijk assortiment voor elk eetmoment van de dag: boeren (speciaal)kazen, vruchtensappen, -sauzen en -conserven, groenten, fruit, brood, vlees, worsten, eieren, bakspullen en honing behoren tot het dagelijkse aanbod. Zelfs vers vlees rechtstreeks van boeren uit de regio en wild ganzenvlees hebben we in huis. Producten van dichtbij, van het seizoen en op ambachtelijke wijze bereid. Pure, intense smaken, op je bord, in je beker of uit de hand.

Rijk assortiment

Onze Landwinkel is er een van in totaal 95 in Nederland, we zijn allemaal aangesloten bij dezelfde Landwinkel-coöperatie. Dat betekent dat we het exclusieve ambachtelijke assortiment van onze collega’s mogen aanbieden. Een kwalitatief ambachtelijk assortiment dat winkelen bij ons nog completer en leuker maakt! We zijn de enige Landwinkel in Arnhem met zo’n rijk assortiment boerendelicatessen.