Landwinkel IJsseloord, Arnhem

Eerlijke, heerlijke boerenzuivel

Elke dag is een mooie dag om even langs te gaan bij Landwinkel IJsseloord in Arnhem. Een verborgen boerenschat, aan de rand van de grote stad! De zuivelboerderij van de familie Lubbers ligt aan de Schaapdijk, ingeklemd tussen de uiterwaarden van de IJssel en de rand van de stad. Het is een van de oudste boerderijen in de stad, anno 1600, en al sinds 1974 in bezit van de familie.


Bert en Janet Lubbers, zoon Bart, schoondochter Sabine en hun medewerkers maken hier mooie, eerlijke zuivelproducten. Ambachtelijk bereid en met liefde voor de koe. Dagvers met een smaak die liefhebbers allang (her)ontdekt hebben! Van particulieren tot horeca, van marktkooplui tot instellingen. Of 52 collega-Landwinkels, die de boerenzuivel van IJsseloord met trots in hun assortiment voeren.


In september 2016 heeft de familie Lubbers haar eigen Landwinkel geopend. Ruim 130 m2 winkelplezier in een volledig verbouwde schuur op het erf. Hier krijgt het assortiment dagverse zuivel een prominente plek.

We hebben een assortiment voor elk eetmoment van de dag: groenten, fruit, brood, vlees, vruchten, kazen, worsten, eieren, bakspullen en honing behoren tot het dagelijkse aanbod. Drie dingen hebben onze producten gemeen: alles komt van dichtbij, is van het seizoen en wordt op ambachtelijke wijze bereid. Pure, intense smaak op je bord, in je beker of uit de hand, dat is waar we voor staan.”


Ook voor andere producten uit het Landwinkelassortiment, cadeautjes, feestpakketten en kerstpakketten kunnen klanten hier terecht.

Uniek is de winkel, omdat een aantal producten ook verpakkingsloos worden aangeboden. Wie wil kan zelf melk tappen, granen, meel, noten of muesli scheppen. Vers, verrukkelijk en met een duidelijke herkomst, het is de smaak van nu!


Leuk aan Landwinkel IJsseloord is de gastvrijheid van de familie Lubbers, die zo trots op het bedrijf en de 150 melkkoeien is. De bonte dames grazen, zodra het kan, in de uiterwaarden. ‘s Winters wonen ze in de open ligboxstallen waar ze vrij rondlopen, alle tijd krijgen om hun mais, gras en krachtvoer rustig te herkauwen. Loop er eens binnen! Of ga langs bij de kalfjes, nog wankel op de pootjes, nieuwsgierig en altijd in voor wat aandacht of een aai. Voor een kop koffie, een ijsje of een genietmoment op het terras of in de speelwei is deze Landwinkel sowieso een aanrader.