Onze koeien, onze trots!

Zuivelboerderij IJsseloord is een middelgrote melkveehouderij. We hebben ongeveer 150 koeien en 100 stuks jongvee. De dames leveren onze melk, de basis van onze heerlijke zuivelproducten.

Bert en Bart zorgen dagelijks met liefde voor hun kudde Holstein koeien. Het vergt veel verschillende werkzaamheden om de dames tevreden te houden. Het ruwvoer word op het eigen land geproduceerd. Naast gras en mais word er ook maaisel van de Rozendaalse en Velpse hei toegevoegd aan het voer. Een unicum in Nederland!

De boeren zorgen voor een goed stalklimaat en een goede diergezondheid. "Een gezonde veestapel is voor ons belangrijker dan zoveel mogelijk melk produceren."

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coƶperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.